Hoi allemaal,

Vandaag een outfit voor jullie met een jurkje die ik ontzettend mooi vind. Hij is geschikt voor allerlei gelegenheden. Zo had ik hem aan met kerst maar ook draag ik hem gewoon naar school. Het stofje is hetzelfde als het rokje van de Girly black outfit. Toen ik hem aan had met kerst kreeg ik ook heel veel complimentjes over het apartje stofje.

image1 (15)image3 (11)

Ik combineer hem met mijn lange vest. Dit vind ik net wat leuker bij het jurkje staan dan bijvoorbeeld mijn leren jasje of een spijker jasje. Ook omdat de kleur er mooi bij staat maar ook om het wat vrouwelijker te houden. image2 (10)

Het printje lijkt ook heel erg op die van dat rokje, maar toch is deze wat anders. De kleuren zijn ook net wat warmer. Ik vind dit ook wel echt een winter/herfst jurkje. Hij is ook wat warmer en hij heeft een soort halter bovenkant, waardoor die wat hoger valt en dus ook lekker warm is.

image5 (9)image7 (4)

Dit is het jurkje van dichtbij en het stofje/printje. Ook hier zit net zoals bij het rokje gouden garen doorheen wat ik erg mooi vind. Het jurkje heeft een lichtelijk A-lijn model wat ik  met de halter bovenkant vind ik dit erg mooi staan.

image6 (5)image4 (10)

Het jurkje is van Zara, de schoenen zijn van Sacha en het lange vest is van Abercrombie&fitch.

Vinden jullie het rokje of het jurkje leuker? En hoe zou jij hem dragen?

 

Een gedachte over “Little party dress

Plaats een reactie