Hallo allemaal,

Vandaag wil ik graag mijn kast delen met jullie. Sinds oktober heb ik eindelijk een nieuwe kast. Op dit moment heb ik een PAX kledingkast van de Ikea. voorheen had ik een kleinere kast waar niet al mijn kleding in paste..

Deze PAX kast is lekker groot en ik heb nu zelfs nog ruimte over. Het leuke aan PAX kasten zijn dat je ze zelf helemaal kan ontwerpen. Ik heb gekozen voor een vrij simpele inrichting omdat ik vooral mijn hangdeel naar voren wil later komen. Ook heb ik gekozen om alles wit te houden omdat ik dat een mooie kleur vind.

image1

Dit is hem. Het is zijn eigenlijk twee kasten. Èèn grote en èèn kleine kast. De spiegel is ook een deur.

image2

Zo ziet de kast eruit als je alle deuren open doet. Ik heb dus gekozen voor een hanggedeelte in het midden omdat ik dat mooi vind ogen.

image4

Onderin heb ik vier lades. Hierin zitten allemaal verschillende dingen zoals ondergoed, sportkleding, tassen en sokken. Rechts onder heb ik een deel van mijn meest gedragen schoenen.

image3

Dit is mijn hanggedeelte. Bij elkaar vind ik dit heel mooi ogen, net een klein winkeltje. Ik heb gekozen om alle jurkjes rechts in mijn kast te hangen, rokjes in het midden en truien en jasjes links te hangen. Ik vind het ook erg gezellig staan alle kleuren en printjes door elkaar.

image2-2

Dit is boven in de kast. Ik heb mijn shirtjes op kleur gesorteerd. Hier ligt dus wit, blauw en zwart. Daarnaast liggen nog twee korte broekjes en daarboven ligt een hoed, normaal ligt mijn onesie daar ook maar die had ik daarna aangetrokken..

image1-2

Dit is in mijn andere kast. Daarboven ligt nog niets. Op het plankje daaronder heb ik twee vesten en shirtjes liggen in allerlei kleuren. Daaronder liggen mijn streepjes en mijn grijze shirts. Daarachter liggen mijn korte broekjes.

image3-2

Onder in die kast liggen mijn broeken en een hanggedeelte met mijn bloesjes en andere jasjes.

Dit is dus mijn kast, wat vinden jullie ervan? en wat voor een kast heb jij?

Advertenties

Een gedachte over “Mijn kledingkast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s